“Dronefotograf Aarhus” er professionel fotograf

Bag styrepinden gemmer sig fotograf og dronepilot, Kasper Lau, der er certificeret ved Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen til at flyve med drone i bymæssig bebyggelse og på landet.

Jeg har i flere år været selvstændig fotograf i Lau Fotografi, og kunderne tæller både små og store virksomheder – Fra den lokale elinstallatør til store internationale selskaber. Alle kan drage nytte af dronens muligheder.

Selv om dronevideo og dronefoto i et vist omfang også benyttes af private, så er de fleste af mine opgaver af kommerciel karakter, og typisk i kombination med reklamevideo eller præsentationsvideo for en virksomhed.

Dronevideo og dronefoto harmonerer godt med min baggrund som erhvervsfotograf. Jeg har et godt øje for det, der er vigtigt at indfange i en virksomhed eller i en forretningsmæssig forbindelse, og higer efter at lave produktioner, der skaber resultater. Mit øje for komposition og lys følger altid med i bagagen.

Videoproduktion og almindeligt fotografi

Som kort skitseret ovenfor laver jeg også videoer, reklamefilm, interviews, virksomhedspræsentationer og salgsmateriale fra jorden. for bedre at kunne .
Har I et projekt, hvor jeg kan hjælpe med sprøde videoer og fotos, så lad mig høre på telefon eller mail.

  • Erfaren erhvervsfotograf

  • Fleksible arbejdstider

  • Effektiv og pålidelig eksekvering af opgaver

Ring +45 22 12 32 20

Godkendt dronepilot