Dronevideo vækker opmærksomheden og skaber ro

Der er nogle helt unikke muligheder for, at fange seeren med dronevideo. Det nye perspektiv, som en dronevideo tilbyder, vækker hurtigt interessen hos dine potentielle kunder, og du får mulighed for, at bruge det til at skabe opmærksomhed om din forretning eller dit koncept.

Dronevideo skiller sig ud ved at give overblik og skabe ro. Med underlægningsmusik vækker vi også følelserne, og får helt unikke muligheder for at inddrage seeren, skabe opmærksom og plante vores budskab.

Hvad enten der er tale om en dronevideo med underlægningsmusik, speak eller noget helt tredje, hjælper jeg med kosteffektive droneoptagelser, der er lækre i udtrykket og professionelt klippet sammen – også i kombination med video på jorden, hvis det skulle være aktuelt.

Lidt af mit arbejde

Jeg har lavet video fra dronen for både små og store virksomheder samt kommuner landet over.

Her er et par eksempler på mit arbejde.

Bovbjerg Klint / Fyr

Drone showreel 

Præsentationsvideo af Thyborøn By

Dronevideo af entreprise

Fuldtidsprofessionel kommerciel fotograf med dronecertifikat

Jeg arbejder til dagligt som erhvervs- reklame og produktfotograf og har dermed øje for vinkler, lysindfald, komposition og det fototekniske aspekt. Det giver jer som kunde en sikkerhed for at opgaven udføres med ekspertise og omhu.

Som kunde hos Dronefotograf Aarhus / Fotograf Kasper Lau, er du sikret en ansvarlig og lovlig droneoperation. Jeg har gennem uddannelse tilegnet mig de lovpligtige certifikater og har fløjet tusinder af kilometer med droner de seneste år. Dermed er I sikret dronevideoer der er lækre at se på, samtidig med at de overholder gældende regler – Også for jeres skyld, så I ikke ender i en potentiel shit storm.

Dronevideo kan anvendes i mange sammenhæng

De fleste af mine opgaver har, qua mit daglige arbejde som fotograf, visuel og æstetisk karakter – Velproducerede og nøje overvejede produktioner med et klart budskab eller lignende. Det er en af de typiske opgaver.

Men udover fængende videomateriale, kan dronevideo også bruges på en langt mere dokumentarisk måde til bl.a. inspektion af byggeri eller høje konstruktioner, hvor det ellers er umuligt eller særligt farligt at sende mandskab op. Droneoptagelser er en langt mere kosteffektiv og mere praktisk løsning end at opstille kraner eller sende en mand op i sikkerhedsudstyr. Dronen optager video i 4K kvalitet og kan dermed få selv små detaljer med.

Dronen Mavic Pro

Jeg ser frem til at høre om dit projekt…

Send en mail gennem formularen, så vender jeg tilbage snarest muligt.