“Dronefotograf Aarhus” er professionel fotograf

Bag styrepinden gemmer sig fotograf og dronepilot, Kasper Lau, der er certificeret ved Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen til at flyve med drone i bymæssig bebyggelse og på landet.

Jeg har i flere år været selvstændig fotograf ved Lau Fotografi, og kunderne tæller både små og store virksomheder – Fra den lokale elinstallatør til store selskaber. Alle kan drage nytte af dronens muligheder. Her på siden bliver en del af mit arbejde med disse kunder showcased.

Selv om dronevideo og dronefoto i et vist omfang også benyttes af private, så er de fleste opgaver af kommerciel karakter. Det harmonerer super godt med min baggrund som erhvervsfotograf. Jeg har et godt øje for det, der er vigtigt at indfange i en virksomhed eller i en forretningsmæssig forbindelse, og higer efter at lave produktioner, der skaber resultater. Mit øje for komposition og lys følger altid med i bagagen.

Videoproduktion og almindeligt fotografi

Sideløbende laver jeg også videoer, reklamefilm, interviews, virksomhedspræsentationer og salgsmateriale fra jorden, der ofte kan kombineres med dronevideo, for bedre at kunne formidle et budskab. Lad mig høre, hvis du har et projekt, hvor jeg kan hjælpe med sprøde videoer og fotos.

Lad os tales ved om dine behov, så finder vi en løsning.

  • Erfaren erhvervsfotograf

  • Fleksible arbejdstider

  • Effektiv og pålidelig eksekvering af opgaver

Ring +45 22 12 32 20

Godkendt dronepilot

LIDT AF MIT ARBEJDE

Se er par af mine seneste videoer