Ejendomsfotografering og ejendomspræsentation

Ønsker du at præsentere en bolig eller måske en række ejendomme, kan dronefotografering give smukke og nye perspektiver på hele arealet, samt vise beliggenheden af en ejendom på en helt unik måde.

Dronen kan i optimale forhold, lovligt, flyves op i 120 meters højde, hvilket giver helt en fortræffelig oversigt over det område, hvor en bolig eller ejendom befinder sig. Derudover giver dronen naturligvis mulighed for close-ups fra nye og højere vinkler, end man kan opnå med konventionelt fotografi og fotomast.

En anden styrke er naturligvis tilgængeligheden over vand. Mulighederne er altså mange med ejendomsfotografering fra drone.

Videopræsentation af ejendom / bolig

Ønsker man at præsentere sin bolig med video, kan dronevideo i 4K kvalitet give et seriøst nøk opad på wow-skalaen.

Udover de allerede nævnte fordele ved perspektiverne, giver dronevideo knivskarpe optagelser hvor ejendommen ses på afstand i levende billeder. Med stabilisering i kameraet, laver dronen glidende, rolige og cinematiske optagelser, der taler til alle sanser. Helt nye muligheder for at virkeliggøre oplevelsen af en ejendom.

Hvad koster det?

Prisen er altid fornuftig hos Dronefotograf Aarhus (Lau Fotografi). Din(e) ejendom(me) kan præsenteres fra kr. 1.500,- ekskl. moms + evt. transport. Her vil der kunne vælges op til 6 billeder som bliver efterbehandlet og leveret i ca. 20 megapixel.

Videopræsentationer af boliger kan laves fra 3.000 kr.  Her får du en klippet og færdigproduceret film i 4K kvalitet med underlægningsmusik (hvis ønsket).

Dronefotograf Aarhus udmærker sig ved håndværket

Som fuldtids erhvervsfotograf hos Lau Fotografi, er min styrke det visuelle og kreative element i droneoperationerne. Det betyder at billederne efterbehandles efter de principper, jeg i øvrigt benytter mig af som almindelig fotograf. Jeg har evnen til at se og arbejde med kompositioner, og få det bedste frem i billederne.

Mark
Aarhus Ø byggeri
Varna Palæ
Udbyhøj Kabelfærge
Rosenholm Slot

Spørgsmål?

Du kan sende en mail gennem kontaktformularen herunder, hvis du sidder med spørgsmål eller er interesseret i et prisoverslag på en konkret opgave.

Jeg vender tilbage til dig snarest muligt.

    Jeg kan også fanges på mail og telefon

    • +45 22 12 32 20

    • kontakt@dronefotograf-aarhus.dk