Det er sket et par gange før, at jeg har måttet hive dronen frem under et bryllup. Under normale omstændigheder vil jeg typisk have dronen med, for bedre at kunne lave store gruppebilleder eller for at fotografere nogle lidt anderledes bryllupsportrætter. Men denne gang var opgaven at tage billeder med dronen under vielsen. “Ja tak!”, sagde jeg hurtigt, og da der oven i købet blev nævnt Den Uendelige Bro som location, var jeg naturligvis helt vild for at komme i gang. Det område er SÅ smukt.

Drone til bryllup

Dronefotografering i drømmevejr

Opgaven skulle vise sig lidt mere vanskelig end som så.

Efter en lang maj måned med stabilt, elendigt vejr stort set hver eneste dag, viste vejrguderne sig HELDIGVIS fra sin gode side, netop den dag, vi skulle dronefotografere bryllup – 24 grader, stille vind og høj solskin. Hvad mere kan man ønske sig?

Det betød naturligvis også, at området omkring Den Uendelige Bro var overrendt af mennesker, der med stor længsel havde ventet på det gode vejr. Dét faktum gjorde opgaven lidt vanskeligere end ventet. Det er svært at overholde gældende regler for droneoperationer, hvis der ikke kan opretholdes sikkerhedszoner, men vi klarede den selvfølgelig og billederne blev super lækre.

Dronebillederne blev suppleret med almindelige stemningsbilleder fra seancen, så brudeparret har en komplet serie billeder fra den store dag.

Dronefotografering borgerlig vielse

Ønsker du dronefotografering eller video til et bryllup?

Vil du have nogle flotte stemningsbilleder eller portrætter fra dit eller en bekendts bryllup? Så skriv en mail eller ring og lad os finde en løsning.

Tilbud koster ingenting.

Varna Palæ og Den Uendelige Bro

Bryllup dronefotograf